Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Ανήλικοι κατηγορούνται ότι βίασαν 14χρονη μαθήτρια

Ανήλικοι κατηγορούνται ότι βίασαν 14χρονη μαθήτρια

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι τρεις 13χρονοι μαθητές, κατηγορούνται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.
Η είδηση συγκλονίζει και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, ποινική δίωξη ασκήθηκε και στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου, στο σπίτι του ενός εκ των φερόμενων δραστών.
Σύμφωνα με τη καταγγελία της ανήλικης, στις 14:00 κι αφού είχαν σχολάσει από το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών, πήγε με τη θέληση της στο σπίτι του ενός, όπου όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του, συνευρέθηκε ερωτικά με τους δύο από τους τρεις, κατ” εξακολούθηση και παρά φύση, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής.
Στη συνέχεια αφού αποχώρησε, μετάνιωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, για την πράξη της και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.
Αμέσως οι αστυνομικοί, την πλησίασαν και την ρώτησαν τι της συμβαίνει, αλλά εκείνη φοβισμένη δεν τους απάντησε και μετά ενημέρωσαν τον διοικητή τους ο οποίος έδωσε εντολή να την μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.
Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο Α.Τ και εκεί η 14χρονη, ξέσπασε σε κλάματα και παραδέχτηκε, τι ακριβώς είχε συμβεί, αμέσως της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε και η καταγγελία του περιστατικού.
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος κι έδωσε εντολή για τη σύλληψη των τριών.
Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Στους δύο 13χρονους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και συνελήφθησαν, ενώ στον τρίτο, στο σπίτι του οποίου συνέβη το περιστατικό, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας κι αφέθηκε ελεύθερος.
Δίωξη θα ασκηθεί και στους γονείς των δραστών.

Πηγή: newsbeast.gr